Hevesett IronmanIronman hevesett

Vi selger og monterer hevesett fra Ironman

Ironman 4 × 4 produkter er designet i Australia og distribuert over hele verden.


Opprinnelig etablert i 1958, som en Melbourne-basert suspensjonsdeler produsent, kalt Jacob Spring Works. Selskapet i 1982 tok form som JSW Parts (kort for Jacob Spring Works) for å designe og levere blad- og spiralfjærer til biler, lastebiler, busser og 4 × 4 biler. JSW Parts ble snart kjent som produsent og leverandør av suspensjonsdeler over hele verden.

I 1988 lanserte JSW Parts Ironman 4 × 4-merket av fjærer og fjæringsdeler som svar på den økende populariteten til 4 × 4 kjøretøyer, og anerkjente at standardhengssystemer alene ikke var konstruert for å takle ekstra massevis av oksestenger, vinsjer og ekstra drivstoff tanker.
Drevet av eksplosivt salg på 4 × 4-tallet, i 2004 utvidet Ironman 4 × 4 produktspekter raskt for å imøtekomme etterspørselen fra offroadbrukere som søker løsninger som ville gjøre at kjøretøyene kunne gå av veien lastet med tilbehør som vinsjer, gjenvinningsutstyr, beskyttende barer, baldakiner, belysning og elektriske oppgraderinger.

I dag fungerer det store kontinentet i Australia som den perfekte testmiljøet for Ironman 4 × 4 produkter, så om Ironman 4 × 4 kan tilby kvalitet og verdi for å krysse outbacken på jakt etter eventyr eller bare kjøre barna til skolen i din lokale forstad. penger.
Mange flåte og militære organisasjoner over hele verden har anerkjent kvalitetsdesign og produksjon av Ironman 4 × 4 produkter. Sammen med disse seriøse løsningene, er Ironman 4 × 4 produkter også valgt verden over av offroad konkurranse lag og drivere, og har fullført Dakar Rally.

Ironman 4 × 4 produkter er på lager i våre mange varehus, inkludert Melbourne, Newcastle, Brisbane, Townsville, Sør-Australia og Perth. Alle varehusene er datamaskiner knyttet til vårt Nasjonale Call Center ved Melbourne Head Office, mens Ironman 4x4s internasjonale lagring og kontorer er ledet opp av Ironman 4 ved 4 Thailand og Ironman 4x4 Sør-Afrika.

Ironman 4 × 4 gir stor verdi for pengene løsninger for alle sektorer innen 4 × 4 industrien, med en allsidig og fremtidsrettet tilnærming, enten det er rekreasjons-, militær eller kommersiell bruk, vi på Ironman 4 × 4 kan trygt si at du bruker produkter i verdensklasse.


Leveringstid på deler og montering

- Ca 1 uke 

- 4 - 5 timer montering  


Informasjon

- TUV godkjent papirer følger med

- Fabrikk garanti 3 år og 60.000 km 


Andre modeller send oss en epost eller ring oss på 22644118 ( Thomas ) 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Godta